top of page

LPG Endermologie cellu M6 Alliance

Bijgewerkt op: 24 aug. 2022

In tegenstelling tot heel wat technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100% natuurlijk alternatief: het stimuleren van de slapende celactiviteit in onze huid om alle onesthetische uitingen te bestrijden (rimpels, huidverslapping, plaatselijk resistent vet, cellulite, enzovoort).


De mechanische stimulatie van de cellen, endermologie® genaamd, reactiveert zo op natuurlijke en pijnloze wijze hun ontwaken.


Voor het gezicht: Gelaat huidverzorging

De gemotoriseerde flappen werken als een echte huidtraining en wekken de natuurlijke synthese van essentiële verjongende stoffen op. Deze celstimulatie helpt vervolgens de fibroblasten (verjongende cellen) om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die van nature in onze huid aanwezig zijn, op te voeren.


Voor het lichaam :

- Lichaam Huidverbetering & Figuurcorrectie

Het nieuwe Patent (Roller en gemotoriseerde flap in combinatie met sequentiële afzuiging) werkt tegelijkertijd in op de verwijdering van hardnekkig plaatselijk vet en op de kwaliteit van de huid (stevigheid, aspect van cellulitis). De lichaamstechnologie werkt rechtstreeks in op de adipocyten in onze hypodermis (afslankende cellen) en op de fibroblasten in onze dermis (verjongende cellen). Een 360°-behandeling die een einde maakt aan het dilemma: afslanken of verstevigen?


Het nieuwe endermologie®-patent combineert de meest doeltreffende gepatenteerde technologieën voor een intensievere en snellere stimulatie van de huid.

+ 71% Stevigheid

-5,2 cm Taille Verkleining

67% Cellulitis gesaneerd

Zichtbare resultaten na slechts 3 sessies


Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page