top of page

Crystal Clear MICRODERMABRASIE

Bijgewerkt op: 24 aug. 2022

DE KRISTALHELDERE MANIER OM JE HUID OP TE FRISSEN


Crystal Clear Microdermabrasie werd 25 jaar geleden ontwikkeld en is uitgegroeid tot een van de meest besproken gezichtsbehandelingen ooit.


De klinisch bewezen behandeling is snel uitgegroeid tot een vaste favoriet bij veel beroemdheden die een vlekkeloos resultaat willen bereiken zonder hun toevlucht te nemen tot zware cosmetische procedures. Crystal Clear Microdermabrasie is een zachtere manier om een gladdere en stralende huid te krijgen.


HOE WERKT HET?

MICRODERMABRASIE


Klinisch bewezen voert de Crystal Clear huidbehandeling een progressieve in plaats van een agressieve behandeling uit over een kuur van behandelingen. Toch kunnen al na de allereerste behandeling resultaten worden waargenomen. Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige, gecontroleerde methode van afschilfering van de huid waardoor een oppervlakkige peeling van het stratum corneum mogelijk wordt die de dikte ervan vermindert door mechanische afschuring van de dode huidcellen. Door het handstuk op de huid te plaatsen en de microschakelaar te behandelen, zal een stroom van kristallen direct op het huidoppervlak botsen. De snelheid van de kristallen samen met hun schurende aard kunnen zachtjes de epidermale cellen laagje voor laagje verwijderen. Gebruikte kristallen en dode huidcellen worden door de vacuümwerking weggezogen.


De afschilferingsdiepte kan worden gevarieerd en staat voor een gecontroleerde peeling van de stratum corneum toe die zorgt voor een frissere huid waarbij oppervlakteonregelmatigheden worden gecorrigeerd.


Camera-klare huid

De perfecte keuze voor een doffe, oneffen huid of voor de huid die gewoon een instant stralingsboost nodig heeft. Als u behoefte hebt aan een snelle huidboost dan is Crystal Clear Microdermabrasie de ideale behandeling. De kristallen worden zeer precies op het huidoppervlak gestraald met verschillende snelheden en de dode huidcellen worden verwijderd door de vacuüm actie om een gladdere, helderdere, meer stralende huid te onthullen. De behandeling wordt voltooid met een verzachtend hydratatiemasker dat vocht insluit en een onzichtbaar tweede huideffect geeft. De resultaten zijn duidelijk na één enkele behandeling maar voor intensievere resultaten is een kuur aangeraden.


Problematische huid


Perfect voor de behandeling van een vette, glimmende huid met verstopte poriën en mee-eters. Dankzij de precieze controle van de kristallen wordt een behandeling op maat aangeboden die aan alle behoeften van uw huid voldoet. De huid wordt helderder, stralender, diep gereinigd en de open poriën worden fijner. Voor een problematische huid zal een kuur van behandelingen worden aanbevolen, maar deze behandeling zal u blijven boeien omdat de resultaten al na de allereerste behandeling duidelijk zijn.


Acne littekens, Post-operatieve littekens, striae


Elk litteken dat omhoog is gebracht kan worden gladgestreken en elk litteken dat naar beneden is gezakt kan worden vervaagd zodat het minder opvalt. Denk aan het zandstralen van een muur om een gladdere afwerking te creëren en dat is letterlijk wat Microdermabrasie biedt. Dit is ongetwijfeld de perfecte behandeling om littekens te behandelen, aangezien we op verschillende dieptes en snelheden van de kristalstroom kan gebruiken om een behandeling op maat aan te bieden die elk litteken meer gepolijst en minder opvallend maakt.


microderabrasie voor ongelijkmatige huidskleur


Microdermabrasie is een veilige behandeling voor een ongelijkmatige huidteint, huidvlekken en een vlekkerige huid, waarbij ongewenste pigmenten worden verlicht of verwijderd om een prachtige en egale huidteint te onthullen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page