top of page

Coolifting Beauty Gun: ronduit indrukwekkend

Bijgewerkt op: 11 sep. 2022

In mijn beroep worden vaak nieuwe technologieën, methodes, ... ontwikkeld, de ene al betere dan de andere. Van nature ben ik nieuwsgierig van aard, maar wel steeds met een gezonde dosis scepsis. Toen ik werd uitgenodigd voor een demonstratie van de Coolifting Beauty Gun, ging ik er met plezier op in. Zulke demonstraties geven je meteen de kans om te kijken of een nieuwigheid effectief doet wat het belooft. "Does it do what it says on the box?"


Welnu, vaak blijkt dat niet (of niet helemaal) het geval te zijn. Soms worden effecten bijzonder overdreven. We weten allemaal hoe de reclame- en marketingwereld in elkaar zit, je moet een product beter voorstellen dan het is en dat is ergens ook wel begrijpelijk. Want zeg nu zelf, wie zou een aankoop overwegen als het product in kweste niét goed wordt voorgesteld? Ik alvast niet.


Enthousiast, maar toch ook enigszins terughoudend, trok ik naar de gebouwen van Coolifting. De opleiding zelf viel reuze mee. Het toestel zelf is heel makkelijk te gebruiken en ik had de handeling dan ook snel onder de knie. U verwacht nu mogelijk een 'maar', alleen, die 'maar' is er niet. Ik was meteen onder de indruk van het resultaat. Na één enkele sessie.


Kijk zelf: de onderstaande foto's heb ik zelf met mijn eenvoudige gsm genomen en buiten het aan elkaar kleven, zijn de foto's niet bewerkt. Dit is eveneens het resultaat van één sessie.


Huidtypen verschillen uiteraard en veel hangt ook af van omgevingsfactoren en levensstijl, maar dít resultaat durf ik alvast indrukwekkend noemen.




53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page